søndag 25. januar 2009

Sunday, sunny sunday...

Nok en deilig dag!

Stod opp med Amanda i 7-tiden, vi lekte zoo til de andre stod opp, så spiste vi morgenmad og dro til gymnastikk.

Dro innom baker'n og kjøpte noen saftige fastelavensboller, hjem og drikke kaffe og kose oss med dem. Amanda var svært fornøyd :D Her i en litt sånn "tankefull med trutmunn" stil.



I går scrappet jeg en layout, også denne gang i 12x12. Vet ikke helt hva som har skjedd jeg ,har hatt en lang periode hvor jeg slett ikke har vært venner med dette formatet, men akkurat nå er det som om noe mindre blir for trangt. Har scrappet et par lettersize'r og noen forskjellige die cut sizes, men er stort sett veldig fornøyd med 12x12 altså.

Skal vi se. Det blårutete arket er Sassafras Lass. Bølgepappen er sprayet med glimmer mist, Vanilla Breeze, synes det gir det en litt mykere effekt. Fotohjørne, blomster med knapper, og ekorn fra Sassafras Lass. Veggurru- on og stor label med blå kruseduller på fra Hambly. Stjerne og rød label fra Jenni Bowlin. Journalingfirkanten er fra Fancy Pants, blå label fra Scenic Route, label med eple på fra Basic Grey. Bånd fra Prima. Bokstavene er Thickers (HATER den typen der, elendig lim på! Nytter ikke å prøve å fikse det med glue dots heller), tape fra verktøysskapet til min kjære :D


Solen skinner folken, ut og lek! Det skal i alle fall vi når snuppa har fått sovet litt:)

Ha en fortsatt fin søndag!

2 kommentarer:

Lille Meg. sa...

For et lite sjarmtroll du har. Herlig uttrykk i ansiktet på det bildet.

Liker LOen veldig godt. Du har en sprek stil, som jeg skulle ønske jeg kunne kopiere.

Kjenner til det med å teste grenser.. Spesielt på steder hvor det blir ekstra stress ;)

hsm sa...

Så stilig LO. Du er bare så flink til å bruke farger. Digger den knæsjne pynten du bruker:)