mandag 30. mars 2009

8 nye layouts!

Så er jeg hjemme fra en hyggelig, fuktig og særdeles produktiv hyttetur ( om det er noen sammenheng mellom de to siste faktorer, vet jeg sannelig ikke) :D

Deilig med scrappehelg altså, vi gjorde ingenting annet enn å scrappe, skravle, spise, drikke og slappe av. Å reise alene var en utrolig rolig opplevelse, ingen barn som flyr rundt man skal holde styr på osv. Så jeg fikk lest "Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd, veldig fin bok!

Godt å komme hjem igjen til Rasmus og Amanda :) Er litt deilig å være borte fra hverandre en gang i blant, slik at man får kjenne på det å savne hverandre også. Amanda ønsket meg forresten velkommen hjem ved å tegne med fettstift på plankegulvet vårt! Så jeg har ligget på fire føtter på gulvet og skrubbet, mens Amanda lå oppå ryggen min. Oh, sweet life... :D

Rasmus og Amanda var til gymnastikopvisning lørdag, var så lei meg for at jeg ikke kunne være med, men svigerfar fikk da i alle fall tatt noen bilder, så begivenheten kan scrappes!


Så til resultatene! 11 layouts laget jeg i alt, men 3 av de er DT-bidrag til bursdagscypercroppen som skal være på Scrapsisters kommende weekend. Bli med på den, da vel!

Her er en layout om marihøner... Amanda elsker marihøner! Så vi har kost oss veldig de siste ukene, med marihønejakt i hagen. Og hun er heldigvis ikke så hardhendt med de som sist sommer, så de fleste overlever faktisk møtet med henne! Har glemt streken som gjør "marihone" til "marihøne", skal tegne den på etterpå ;)



Så en layout... om å hoppe i sofaen :D

Og en av min elskede mann, aka Crocodile Dundee :D

Søte balder...



Balder og Amanda i gymnastiksalen

Amanda som fotograf


En layout om vår første tur til Skarridsø. Dette bildet har jeg hatt LENGE, uten å få scrappet det!


Når Amanda vil protestere mot noe, sier hun med myndig stemme "NULL!"

Nå har Amanda lagt seg for middagshvil, jeg skal kose meg med sesong 5 av Klovn med Rasmus :D Han har forresten gjort en kjempeinnsats sammen med svigers i hagen mens jeg var vekk, de har anlagt både et bed for urter, og et for bærbusker. Og vi har fått prisoverslag på graving i hagen, blir slett ikke så dyr en affære som vi trodde, så når i april/mai skal det graves!

11 kommentarer:

~Isabell~ sa...

oi, her var det mye flott, du har virkelig vært produktiv.

Anonym sa...

Så flink du har vært! :D
Virka som ei bra helg, er alltid godt å komme seg litt bort, for da er det så mye bedre å komme tilbake! :)

Pia sa...

Hvor har du lavet mange nydelige layouts, skønne friske sommerfarver, flotte opsætninger

Camilla sa...

Så mye kult du har laget på hyttetur! Produktiv helg. =)

Unknown sa...

Ååårh, hvor er det vildt. Jeg har haft en hel weekend til scrap = convention og har næsten fået lavet et LO :o)

Vi ses online.

*knus*

Francielle sa...

Hei Du herlig snuppelure!! Tuuuuusen hjartelig takk for masse latter og godt humør! Koste meg masse! Og jeg satser på en tur til Danmark i løpet av høsten! Ja da må vi møtes ja sjø! Knall effektiv du var da...så utrolig imponert over din kreativitet og deilig personlighet! hohohoh, mjau! grhhhhh

Eva (Fister) sa...

Super søde layouts - de er rigtig flotte!

Siri sa...

Så produktiv dere har vært, jeg er helt imponert! :)
Masse lekkert du har laget da :)

Mona sa...

Skat - De er smukke - Du har helt sikkert haft et skønt i weekenden!!

hsm sa...

Skal si du har vært produktiv.Kjempefint alt du har laget:)

Betina sa...

Den Gymnastik hal kender jeg ;O)