mandag 16. november 2009

Scrappelysten sniker seg tilbake!

Det har vært en enormt befriende prosess, å rydde opp i ALLE scrappesakene mine (ja, det var en del...) og få solgt de på salgsbloggen min (det er fortsatt noe igjen, kom gjerne med bud hvis du ser noe du liker!).

Alt har stått på standby de siste månedene. Jeg har knapt tatt bilder, ikke rørt scrappetingene mine, ikke vært kreativ på noen som helst måte! Så da jeg kjente scrappemojo'en snike seg innpå meg igjen, lot jeg meg villig forføre ;)

Dette er den siste layout jeg laget før sommeren, til juniutfordringen på A Little Bird Told Me (utfordringsbloggen vår, som nå har en pause):

For noen dager siden laget jeg disse to tagsene til å henge på bursdagsgavene til min kjære mann:


Ikke akkurat scrapperevolusjon, men det føltes GODT å scrappe, og da er jeg fornøyd!

I går kveld kjente jeg at tiden var inne for å scrappe en layout igjen. Siden jeg ikke har fremkalt bilder siden april, falt valget på barnehagebildene tatt av Amanda. Hun se gravalvorlig ut på disse bildene, noe som førte til at vi bestemte oss for å kun å beholde dette bildet pluss et litt større et, og gruppebildet, og returnere resten. Vi mener at vi har noen bilder av henne som er mye mer Amanda, som vi vil forstørre og henge opp :)


Denne layouten var millimeter fra å bli destruert av Amanda etter at jeg hadde laget den. Jeg skulle bare innom rommet ved siden av og finne frem Thickersene mine, da jeg kom tilbake hadde hun plassert layouten fjellstøtt i skjærebrettet mitt, og med forventningsfulle øyne var hun i gang med å kutte :D Fikk kastet meg frem og reddet den i siste liten, he he.

I går kveld fikk jeg også sendt inn noen bilder til fremkalling, gleder meg til å få scrappet med de! Men det som jeg gleder meg aller aller mest til akkurat nå, er en tur til trøndelag sammen med Amanda, vi reiser til Køben i morgen, trøndelag onsdag, og blir borte i to uker <3 Speilreflekskameraet blir med på reisen, og jeg gleder meg til mange fine stunder med familie og venner.

Ha en fantastisk dag, alle sammen!

5 kommentarer:

Mona sa...

Du er kjempeflink Ann Cicilie! Gleder emg masse til mojo'n er tilbake for fullt!

Camilla sa...

Så godt å se en LO fra deg igjen!
Jeg har virkelig av hele mitt hjerte savnet deg!
Fantastisk kul layout!
Håper du får en trivelig reise til Trøndelag. *smask*

Francielle sa...

Endelig er du tilbake! Har savnet dine fargerike prosjekter! Og for noen fine scrapperier du har fått til! Klem

Unknown sa...

Jeg har sådan glædet mig til at se dig tilbage. Velkommen, og hvor er det cool det du har fået lavet.

Helle Sahl sa...

Skønt layout. Jeg har noget for træstrukturer. Det er da for lækkert. Sjov og funky.