torsdag 14. januar 2010

Hepp hepp!

I morgen har jeg termin, men Sofie viser overhodet ingen tegn på å ville ut! Har vært i full gang i dag med støvsuging, rydding, støvtørking osv., men eneste jeg oppnådde med det var en bittelitt vond rygg (ga seg med det samme jeg satte meg ned) og en rent hus :D Er helt utrolig så supermann jeg er i formen denne siste tiden, ikke hatt det så bra siden... juli? Eller før svangerskapet kanskje?

Har laget en liten layout, jeg vet sannelig ikke om den er ferdig enda jeg... Tror jeg kommer til å stæsje litt til på den! Gøy å leke litt med farger igjen er det i alle fall :)
Og så har jeg fått pakke fra Junaiten igjen ;) Denne gang fra Rocky Mountain Hobbies, som før jul gikk i gang med å legge ned nettbutikken sin, og i den forbindelse hadde stort salg. Er ikke helt fornøyd da, bestilte 14. desember, hørte ikke fra den på nesten en måned. Sendte stadig mer irriterte mails, ba til slutt om å få kansellert ordren. Da får jeg plutselig en mail om at de ikke har fått mailsene mine, og at pakken akkurat var sendt (den ble sendt 7. januar).

Jaja, var veldig mye fint til veldig lite penger da, så det får vel gå;) Utenom det jeg har tatt bilder av, fikk jeg en hel shitload med Bazzill i de vanligste hvite og brune nyanser.

Bazzill Swiss Dots og annen Bazzill:
Aldri vært den helt store tilhengeren av Cosmo Cricket, får ikke helt til å bruke det merket, men gleder meg vilt til å kose meg med disse arkene:
Resten av mønsterpapiret. Elsker spesielt de Kraft Cutsene fra Fancy Pants:
Stæsj:
Ha en god dag alle sammen :)

5 kommentarer:

Maria Krumbaek sa...

Sikke effektiv du er på trods af forestående fødsel :) Håber at den kommer til at gå godt.
Det er en fed pakke du har fået, men for dårligt med leveringen!!

Mette W. Sørensen sa...

Super godt LO og ja det er dejlig med andre farver.
hold da op den åakke har været længe under vejs:-)
Og hvor er det spændende med terminen imorgen... Utroligt så meget man får lavet op til... kun for at se om det kan sætte skub i fødslen :-) Held og lykke med den.

Mona sa...

Lille Sofie kom ud, kom ud!!
Din mamma og pappa kan ikke vente længere!!

Min sofie ventede til 18 dage efter terminen med at komme så....

Helle Sahl sa...

Så dejligt at du er frisk og får lavet en masse og scrap kommer du da ikke til at mangle i nærmeste fremtid ;o)

Krydser fingre for i ikke skal vente længe.

Camilla sa...

Fantastisk layout! Herlig bilde da! :)
Også så masse fint du har fått i posten! :D
Lykke til med fødsel, er nok ikke lenge til hun kommer nå. ;)