mandag 8. februar 2010

Av og til...

... kan man bare ikke komme på gode overskrifter til sine blogginnlegg :D

God formiddag!

Vi har hatt en kjempekoselig helg, med masse besøk, og Sofie viser seg (inntil videre i alle fall) å være litt av et sovetroll! Allerbest sover hun selvfølgelig på magene våre, men begynner å gå veldig fint å få henne til å sove i softbag'en også... Og på nettene sover hun som en liten engel, kun avbrutt av en matpause eller to!

I dag dumpet nok et nydelig babykort ned i postkassa vår, denne gang fra Lisa! Tusen takk Lisa, elsker det! Den grønne nettinggreia, er det noe du har lagd selv eller hva? Kjempestilig jo! Og hva slags mønsterpapir er det?

Mamma ringte meg her en dag og lurte på hva hun kunne kjøpe til Amanda i storesøstergave. Da hun har rikelig av både klær og leker, foreslo jeg at hun jo kunne kjøpe en genser eller noe med Hello Kitty, da hun er rimelig vill med det merket for tiden. Og joda, mamma tok oppgaven alvorlig, i løpet av den siste uken har Amanda ikke bare fått en, men to store pakker i posten, fulle av Hello Kitty klær... Og Amanda har begge gangene revet av seg klærne hun har hatt på, og begeistret ikledd seg sine nye antrekk :D

Lørdag hadde vi besøk av familie, blant annet Amandas gode lekekamerat Mikkeline. De to har det virkelig gøy sammen, se så coole de er da :D

Sofie kan godt like å ligge litt på magen, så lenge hun blir støttet opp litt. Denne bamsen ble fort hennes gode venn, hun lå lenge slik og kikket seg omkring mens jeg lekte med Amanda på gulvet <3

Og et par bilder til, bare fordi hun er så himmelsk skjønn...

I dag har jeg lyst til å scrappe, men synes det er litt vanskelig å komme i gang etter fødselen... Stresser ikke da, har liksom ikke dårlig samvittighet for at jeg foretrekker å ligge og kose med Sofie på magen, men kjenner at det hadde vært gøy å lage en layut eller to nå. Vi får se hva det blir til:)

Ha en strålende dag, alle sammen!

9 kommentarer:

Anonym sa...

å jeg blir så glad hver gang du legger ut bilder altså! så gøy for Amandasnuppa med masse hello kitty da, super mommo!
når jeg ser sofie våken på bildene så ser jeg at hun ligner veldig på sin storesøster. herlig er hun!!! :)
stor klem til dere!!

Synnøve sa...

Så utrolig skjønn Sofie er! Og snakker om å være lik storesøstra si! :) Nydelige frøkner dere lager altså! :) Kjenner jeg savner babytida med Odin jeg... gleder meg til neste gang! (Men det blir en stund til ennå...) Stor klem fra Synnøve :)

Benita sa...

Åhhh hvor er det en herlig storesøster med en fantastisk fascination for hello kitty.

Dejligt billeder - ser ud som om I har haft en dejlig uge med familie og venner på besøg.

Karina Beck sa...

Dejlige billeder af pigerne. Det ser ud som om Sofie ligner dig.

Anonym sa...

åårh hello kitty!
og sofie er bare for sød :)

Francielle sa...

Nydelig kort!Nydelig familie. Storesøster er jo supersøt da! Sjekk sjarmtrollet! Og sofia er en av de fineste jeg har sett, skulle gjerne holde henne i armene mine altså! Ha en fin torsdag!

Anne sa...

Å, for et fint kort du fikk. :)
Kjempesøte bilder av jentene dine, de er bra skjønne. :)

Anette sa...

For noen koselige bilder! Og så bra å høre at alt står bra til!! Nydelige jenter du har!!

Diddij sa...

Jeg blir bare så babysyk når jeg ser på henne :)
Flaks for meg at jeg har en baby i magen da :)

Superduper skjønn er hun :)