søndag 21. mars 2010

Ukens Amanda

Hennes farmor og farfar sier alltid, når de skal dusje, "gå glad i bad".
Rasmus synger alltid, når Amanda skal spise opp maten sin, "Spis din gris, for i morgen skal du slaktes!" (haha, ja, en smule makabert).
I går skulle Amanda med meg i dusjen, jeg sier "Gå glad i bad!", og Amanda responderer straks ved å synge "for i morgen skal du slaktes!".
Fantastisk!

Her er vi med på oppvisning i forbindelse med gymnastikksesongavslutning...


Amanda hadde det stort sett travelt med alt annet enn å gjennomføre det hun skulle under oppvisningen, men hun hadde det veldig gøy hele dagen, og det er jo hovedsaken!

4 kommentarer:

Mette W. Sørensen sa...

Ja ordsprog kan være lidt sjove og underlige engang imellem... Især når børnene blander dem sammen, men sødt det.

Maria Krumbaek sa...

ha ha, hvor sødt ;D

MH72 sa...

Det er bare for sjovt med deres små, søde bemærkninger. Ved alle vores 4 børn har jeg været rimelig god til at skrive ned når de hra sagt noget sjovt - og de synes selv det er vældig morsomt at læse flere år efter!

Benita sa...

haha hvor godt. Min søn fandt på et tidspunkt ud af at jeg undgik dyr pga "at jeg ikke kan tåle dem og bliver syg".
På en cykeltur med sin far ned i brugsen, begyndte knægten at græde, for han ville ikke længere. Frank kæmpede med knægten, som IKKE ville længere. Langt om længe fik han stammet: nej for så dør mor!
Stakkels dreng! Frank tænkte længe og spurgte til sidst Lucas: hvorfor tror du mor dør? Lucas svarer: Fordi vi skal forbi koen og så bliver hun syg og dør!

Jojo man skal passe på hvad man siger til små børn. :)