fredag 5. mars 2010

Hun kan smile altså...

... men vi jobber fortsatt litt med hennes noe anstrengte forhold til kameraet ;)
Sjekk den søte bamseullbodyen... Den har hun fått av søte Siv (som ikke har blogg, hun har det travelt med å leve det barske liv på Svalbard, hvor hun kjemper med isbjørner og høye fruktpriser).

Min første uke som alenemamma på dagtid er snart overstått. Rasmus stortrives i sin nye jobb som konsulent i Region Sjælland, jeg har sånn delvis funnet ut av å være hjemme alene på dagtid. Er glad jeg har mei tai'en og vogna, for å si det slik ;) Sofie er ikke veldig glad i å sove på dagtid, til gjengjeld sover hun som en stein på natta.

Scrapping har det ikke blitt for mye tid til, og det jeg har laget er slikt som ikke kan vises frem enda. SÅh, det blir stort sett til at jeg får surfet rundt og kikket i blogger, og gjett hva, jeg har nettopp vunnet en lekker giveaway hos Croppin' Paradise! Se på alle Jenni Bowlin goodie goodiesene som snart dukker opp i postkassa mi!

Well well, neste gang jeg poster noe håper jeg det er noe jeg har scrappet ;) Har idéene i hodet, men når jeg høyst får fem sammenhengende minutter med begge hendene frie i løpet av dagen begrenser produksjonen seg litt (akkurat nå dingler hun i mei tai'en...).

Ha en god helg!

4 kommentarer:

Lene sa...

Lillemor er vel bare nødt til å bli vant med kamera etterhvert ja ;)
Den pakken kan du forresten bare sende videre til meg...jeg lover at jeg har vært snill!!! ;)

Ha en fin helg!

~Isabell~ sa...

hun er bare til å spise opp den jenta=) gleder meg til babylukt igjen selv=)

Lekker giveaway

Anonym sa...

herlige sofiesnuppa da :) er så kult at hun allerede nå viser personligheten sin- kameraskrekk og lakenskrekk på dagtid ;) hun er jammen lik deg altså! (utseendemessig, om du har lakenskrekk og sånt på dagtid aner jeg ingenting om ;)

Guro sa...

Herlig bilde av bebbisen med kamraskrekk :-) Gratulerer så masse med give awayen, der var det masse flott!
Masse fine LO er du hadde nedover, og den sykkeldingsen så genial ut, skulle jeg hatt da min eldste var vogn "slep", han hadde brett, og det slo aldri helt ann.

Ha en fin onsdag!