onsdag 30. juli 2008

Bilder

Her kommer noen bilder fra huset vårt:)

Et eksempel på fargen i huset før vi malte det hele hvitt. Dette er bryggers (vaskerommet). Mørkt tak, og rosalilla vegger. Tror denne fargen er forbudt i 12 stater i USA.


Sånn ble det etterpå, lyst og fint og romslig. Får vel gjort noe med fargene på skapene og etterhvert.


Amanda har funnet kaffekoppen min, og satt seg i vår nyinnkjøpte, gamle, deilge sofa for en kosestund. Legg merke til "dette-vet-jeg-at-jeg-ikke-har-lov-til-men-gosj-så-spennende-uttrykket hun har i ansiktet.


Etterhvert er planen å ha en hel vegg i stua med bokhyller, inntil videre har vi bare stappet full denne hylla fra IKEA.


Amanda nekter å spise noe for tiden, og gode råd er dyre. Da hun fikk sitte på kjøkkenbenken i dag var hun kjempefornøyd, og gaflet i seg en hel rugbrødskive.




Fint speil Rasmus har med seg fra leigheten i København. Det skal opp på veggen. Snart. Nå står det på gulvet ved kjøkkenet. på et gulv som enda ikke har fått fliser. Mureren trakk seg! Snøft.


Skatollet kjøpte jeg på vår lokale Røde Kors butikk, elsker både butikken og skatollet! Så langt blir den brukt til lys, minialbum, tegneserier og et sebrahode (husker du dette Siv?)


Maleriene våre er det Rasmus som har malt, alle sammen. Ikke alle er like dramatiske som dette da;)


Vi har en utsikt jeg har blitt glad i (vi bor på en bakketopp, yey!) Her ser du vannverket, og litt lenger bort fengselet. De innsatte spiller titt og ofte fotball så det høres godt utover nabolaget. ("Hva FANDEN laver du mann?!", "JAAAAA!!!!", "NEEEEIIIII!!!!!!") Herlig for meg som har vært vant med gym med Fabo hver tirsdag, dette døyver hjemlengselen:D


Amanda i fin Urban Elk kjole hun fikk av Ina, Bjørn og Balder. Snille insiderne!

6 kommentarer:

Anonym sa...

waou så dygtig din mand er til at male, hvordan har du scoret et sådant geni?!?

Ann Cicilie sa...

Backgammonturnering i København:D

Ragna sa...

Hvor sjovt med de fotos af huset. Jeg tror faktisk også, at jeg har sådan nogle fotos af gyselige farver i vores hus.... måske man skulle finde dem frem....

Karoline sa...

Moro at vi er flere som har hevet oss på "bølgen" ;-)
Så fint dere begynner å få det! Det bildet som henger over sofaen deres var sinnsykt stilig, flink han er.
Moro å se LO'ene dine også, du har så kul stil!

Sarah sa...

Jeg tror du har ret med hensyn til farven - den må simpelhen være ulovlig! Hvis den skal sælges må det være i bitte små bøtter, for at male den på så store flader må være skadeligt for øjne og sindstilstand.

Der er mange gode ting i Røde kors butikken i Jyderup - har været derinde flere gange da jeg var i praktik i lægehuset!

Nu er jeg næsten lige flyttet til Holbæk og arbejder på sygehuset.

Hyggeligt med udsigt til statsfængslet - hos mig kan man se en gammel slagteri-grund (læs jord og mudder og masser af sten) og lidt af sygehuset.

Rigtig søde og yndig pige du har...

Glæder mig til at se hvad du får lavet.

Heidi sa...

Tillykke med din blog. Og jeres hus, Sikke flot det bryggers blev efter i fik malet det. Utrolig at nogen har kunne holde den farve ud haha...
Vidunderlig datter også.

knus heidi