onsdag 29. oktober 2008

Resultatene fra weekenden

Endelig fikk jeg tatt bilder av det jeg laget i weekenden:) Treffet på Dreampapers var svært hyggelig, i "velkomstgave" fikk vi hver vår flotte krukke med blomster fra Making Memories, dessuten vant jeg en trekningspremie med fine penner og dekorativ tape fra Prima! Yey:D Ble nødt til å dra litt tidligere enn forventet på grunnav et gryende migreneanfall, men koste meg den tiden jeg var der!

Nåh, vi fikk da scrappet litt mellom all skravlingen og:D Satt blant annen sammen med Mona og Anna, to superskjønne søstre! Monas blogg finner du i favorittenen mine, "To Unknown Frontiers" heter bloggen hennes. Hun har en herlig, løssluppen måte å være på, både som person og som scrapper (selv om jeg synes hun er aaaltfor hard mot seg selv på sistnevnte område).

Den første layouten jeg scrappet den dagen fikk en dansk tittel:) Var deilig å kose seg med farger, og endelig fikk jeg hendene på Chit Chat thickersene fra American Crafts, de har jeg siklet på LENGE!
Neste layout ble litt mørkere, men synes det passet med bildet. Som dere ser går det fortsatt i babybilder:D Akkurat nå er det jo faktisk litt av praktiske årsaker og da, i og med at pc'n min er syk får jeg ikke fatt i bildene jeg har tatt i sommer:/ Tekst på layoutene mangler, men det kommer. Er liksom ikke i teksthumør for tiden, selv om jeg synes det er en kjempeviktig del av scrappingen.

Neste prosjekt er to bestillingskort, og noe til 15. november;) Og så bursdagskort til min kjære da, han har snart bursdag!

Og så må jeg finne meg nye billetter til Nederland, da Sterling fant det for godt å gå konkurs i dag!

5 kommentarer:

Karina Beck sa...

Skønne Loer. Flotte opsætninger og lækkert papirvalg.

Karoline sa...

Så heldig du er som har vært på treff!
Layoutene var kjempe fine, likte spesielt den blå. Det blå mønsterarket var nydelig og passet så godt til dressen til Amanda. Den lille soppen var veldig søt, og jeg likte at tittelen var layered. God helg snuppa.

Mona sa...

ihhh - hvor er de fine!! jeg er glad for du har lagt dem på din blog, så jeg kan se dem igen!! Tak for de søde ord!!

Knus og god weekend

Mona

Anonym sa...

længe siden jeg har været forbi!
super flotte layouts, jeg elsker din stil :) bliver så inspireret.

Jette W sa...

Hvor har du været aktiv, og nogle super flotte Loer, du har fået lavet.

Det ser ud til at i har haft et dejligt træf, må prøve om jeg ikke
kan komme med i det nye år.

Glæde mig til vi skal mødes og køre til Holland sammen.
Vi tales ved.