tirsdag 18. november 2008

I'm back!

Jeg har hatt en STRÅLENDE tur til Holland:)

Var jo litt spennende å skulle kjøre ned med to ukjente damer, og attpåtil sove på samme værelse med de en hel weekend. Men Jette og Putte viste seg å være to fantastisk hyggelige personer, det var slett ikke kjedelig å reise sammen med de:D

Selve Scrap-a-ganza var ikke sååå veldig bra, eller, kursene var bra, men:
- Det fantes kun en butikk på arrangementet, den var overpriset og full av gamle varer. Man kunne dessuten kjøpe minimalt av det man lærte å bruke på kursene.
- Vi fikk fire make'n'take billetter, men hadde ikke store muligheter for å få brukt den. Ingen visste hvor mange m&t's det var, når de skulle foregå osv. Det var alltid kilometerlange køer til de som var, eller de var tomme for materialer. For oss som var på mange kurs hadde vi få anledninger til å få vært med.
- Kursene var for korte! Fikk ikke fullført noen av prosjektene fra de 6 kursene jeg var med på.
- Vi hadde ingen felles samling hvor vi ble ønsket velkommen, informasjonen var generelt dårlig.
- Kursmaterialene var stort sett gamle. Dessuten var det lite utstyr til de stakkars kursholderne, slik at de måtte bruke deler av kurstiden på å løpe rundt etter diverse utstyr.

Vi fikk vite at dette er siste gang på en stund scrap-a-ganza avholdes, og det går rykter om at hun som arrangerte det er i ferd med å selge butikken sin.

Anyways.

Vi hadde det gøy! Hygge hygge hygge:D God mat (sirupspannekaker ti morgenmad hver morgen... Mmmm....), god vin, hyggelige mennesker (danske scrappere er fantastiske!)...

Bilder og nærmere beskrivelse kommer:) Blir nok en liten stund til dere får se produskjonsresultater, da jeg som sagt ikke fikk fullført noen prosjekter.

Ja, og forresten, ta dere en tur innom 1-2-3 scrap! og lek med:) Takk til jentene på denne utfordringsbloggen for at jeg har fått lage et par utfordringer til dem:)

4 kommentarer:

Karina Beck sa...

Godt at i havde en god tur, trods de mange skuffelser.

Sarah sa...

Velkommen tilbage.
Alt i alt lyder det til at have været en god tur. Jeg ville også have været super skuffet hvis der kun var en butik! (og så en dårlig en...)

Unknown sa...

Så var det sådan en op og nedtur :) Glæder mig til at se billeder og projekter ;)
Og du kan tro jeg er med på 1-2-3 udfordringen.

Netti sa...

Velkommen hjem.
Vi er SÅ glade for at have haft dig som gæstedesigner. Tak fordi du ville lege med :o)
Jeg havde lige glædet mig til at skulle til Scrap-a-ganza næste sommer men det bliver jo ikke til noget. Vi må håbe at de tager det op igen :o)