lørdag 23. januar 2010

Buddies - min tolkning av Skissedilla # 43

God lørdag morgen :)

Har gått et par dager uten å scrappe nå (gisp!), jeg er en av de som ikke har fotoprinter, så har liksom gått rundt i ring og sett på de bildene jeg har liggende uten at det er noen av de som jeg har hatt særlig lyst til å scrappe. Meeen så "oppdaget" jeg et bilde vi har hatt hengende på oppslagstavlen vår lenge, og som jeg faktisk mener jeg har scrappet før, og visste at det var det jeg skulle i gang med!

Hadde så lyst til å scrappe på kraftkartong, det hadde jeg selvsagt ikke, så tok i stedet et 12" x 12" pappstykke som har blitt brukt som mønsterarkbeskyttelse i en av scrappepakkene jeg har fått.

Sprayet det med en god del Sunflower glimmermist, og gikk i gang. Fikk brukt litt alternative materialer, som label fra en tepose og utklipp fra en tegneserie.

I dag får jeg nye bilder i postkassa, så får jeg håpe det er noen av de som hopper opp til meg og roper "Srap meg! Scrap meeeg!" :D

Forresten, jeg har denne boka... Kjøpte den for et par år siden, det er en tidsplanlegger fra KI Memories. I går rensket jeg den; kastet kalendersidene og sparte på de kreative tipsene som var innimellom. Spørsmålet er så: Hva skal jeg bruke den til?! Den er sååå fin, på forsiden er det plass til et bilde, og inni er det god plass, og to lommer. Gode forslag mottas med takk!
Fødsel? Næh, det er bare tull... Fått tid til overtidsvurdering tirsdag formiddag, men la oss nå for guds skyld håpe at jeg ikke skal gå så lenge! Meeen... Jeg begynner jammen å innstille meg på det gitt.

Ha en FANTASTISK helg!

7 kommentarer:

MH72 sa...

Jamen altså, det ender jo med at jeg vinder afstemningen om hvornår du føder - jeg har vist givet ét af de seneste datoer, tror jeg. BEKLAGER hvis jeg får ret i mit bud :-)

(og nej, de kommer aldrig som man regner med: mine de 3 første kom alle over tiden så det ville nr. 4 SELVFØLGELIG også. Altså bortset fra at han så valgte at komme FØR tiden og at jeg nærmest var helt uforberedt!!!)

Maria Krumbaek sa...

super fedt LO ;D håber for dig at babyen snart kommer

Anette sa...

Så herlig! Elsker lag på laga dine!!
Håper du er i fødsel i helga!!!!;)

Helle Sahl sa...

Lækker layout. Super flot sat op og så elsker jeg kraft. (Du kan købe pakker af 25 stk hos kreative fornemmelser)

Hvor stor er bogen?

Krydser fingre for der sker noget SNART.

God weekend

Else-DK sa...

Det er et superskønt LO du har lavet.

I må have en skøn weekend, med eller uden to børn.

~Isabell~ sa...

Den var virkelig lekker Ann Cicilie. Fargene passet veldig bra til bildet.

Jeg krysser fingrene for at jenta di snart finner veien ut, hun må da snart være lei, hehe

Broggis sa...

Digger alle fargene!
Og et kjempe koselig bilde!

Takk for at du deltar!