onsdag 13. januar 2010

Scrappeskapet mitt!

I går fikk jeg ryddet ut av et skap vi har hatt stående på stuen, som opprinnelig hadde til hensikt å være oppbevaringsskap for Amanda sine leker. Den løsningen har imidlertid ikke vist seg å fungere så godt, så i går fikk jeg og svigerfar flyttet litt rundt på ting!

Vi fant dette skapet i en Røde Korsbutikk for et års tid siden, det trenger en oppfriskning, så det må vi vel få gjort noe med i løpet av våren... Da jeg innredet det med scrappestashet mitt, forsøkte jeg å gjøre alt så tilgjengelig som mulig. Alle eskene står åpne, slik at jeg kan kikke ned i dem, grave litt rundt i skattene, og lett frakte med meg ting til spisestuebordet (som står to meter unna skapet) hvor jeg scrapper.

Her ser dere et oversiktsbilde. I den kurven som står oppå skapet står det foreløpig ingenting, tenkte å bruke den som oppsamler når jeg scrapper, evt ha de nyeste produktene jeg har kjøpt der. Vi får se :)
I disse to romslige tøyboksene har jeg henholdsvis bånd (jaaa, de trenger en opprydding... Sukk... Noen som vil hjelpe meg?) og løse blomster.
Skuff nr 1 inneholder alle alfabetene mine. Har dessverre ikke funnet noen gode bokser å ha de i enda, så inntil videre får de ligge løst oppi der. Synes dog jeg har god oversikt slik de ligger nå!
Skuff nr 2 inneholder blingen min, en kurv med Sassafrass Lassstach, en med Jenni Bowlin, pluss en metalldåse med divere goodies. De hvite stråkurvene fant jeg på Bilka for et par dager siden, til en tier stykket! Yey!
Skuff nr 3 inneholder en eske med stemplene min, en med blomster som fortsatt er i innpakningen sin, en kurv med journalingbøkene mine og en med diverse vintagegoodies. Mellom de to eskene har jeg plassert noen vintagebøker, pluss litt stæsj som snart skal få en annen plass.

Skuff nr 4 inneholder en masse småsnacks:D Er typisk disse tingene jeg har hatt vanskelig for å finne en måte å oppbevare på, som oppfordrer meg til å bruke dem. Ser jo fort rotete ut hvis alt dette skal stå fremme, men nede i denne skuffen ser det bare bra ut!
Skuff nr 5... Tja, ikke helt fornøyd med denne, men men. Den ene stråkurven inneholden epoxy stickers og vanlige stickers, den andre inneholder chipboardstickers og rub-ons. Har dessuten plassert stæsj der, som er for stort til at det kan stå oppreist i skapet. Vi får se om det fungerer:)
Her har jeg altså fått plass til mesteparten av stæsjet mitt. Mønsterarkene mine er fortsatt oppbevart i aviskurver (har lyst på noen nye, fine noen i strå...), og så har jeg en clip it up, en verktøysveske og en stråkurv som er plassert andre steder. Er dog VELDIG fornøyd med hvor mye jeg fikk plass til her!

Nå får vi se om jeg får scrappet litt i dag kanskje, dette skapet innbyr i alle fall til det, ikke sant? :D

9 kommentarer:

Camilla sa...

Så mye du har fått plass til! Ser jo kjemperyddig og oversiktlig ut. :)

Thanni sa...

Skønt med sådan en oprydning - og det ser super ud i dit nye scrapskab :)...og hold da lige op så mange alfabeter du har!! ;D

MULTISCRAP sa...

Det ser rigtig fint ud dit nye skab - elsker at se hvordan andre bruger møbler kreativt til scrap opbevaring som måske ikke var beregnet til det fra starten.

Tak for kigget :-)

Susanne sa...

Så lækkert med dit scrap-skab:D Det er jo som designet til at skulle indeholde scrapsager - sådan et vil jeg også have...jeg er nødt til at nøjes med skoæsker...bahhh...

Tak for kigget:)

Maria Krumbaek sa...

nej hvor har du altså mange flotte ting og sikke en god orden. jeg er slet ikke jaloux ;D

Iselin sa...

Kool!!! Ser mye mer praktisk ut enn Rema-poser og skoesker ;oP

Anette sa...

Åå, FOR et system!! Herlig herlig!
Har noe til deg på bloggen min;)

Anonym sa...

uhm lækker orden!
minder mig om jeg ikke er færdigt med mit endnu , suk!

Monica/Tullmusa sa...

NICE!! Skulle likt å drømt meg bort i stæsjet ditt... Det er jo også så deilig å bare kunne lukke dørene, så er det ryddig!:-)