torsdag 31. juli 2008

Nelly - tidenes kuleste sau (og litt om jobb)


Her er enda en LO fra meg. Denne laget jeg før jeg flyttet til Danmark, men ble liksom ikke heeelt fonøyd med den. Så i dag rev jeg av tittelen (foam thickers som var UMULIGE å få av, AC har en tendens til å enten kraftig underdrive eller overdrive limet på sine thickers), og satte inn et ekstra ark og noen tøffe glitterthickers i stedet.

Nelly var et kopplam vi hadde en sommer for noen år tilbake, hun var sååå søt. Da jeg gikk gjennom noen gamle bilder fant jeg dette, og tenkte at det må jo scrappes. Kvaliteten på bildet kan vel diskuteres, var det vedskjulet eller sauen jeg prøvde å ta bilde av?

Og så ser det ut til at jeg får meg jobb i Kalundborg! Jippi! Hadde jobbsamtale i dag med en utrolig trivelig dame. Og jeg fant bygningen jobbsamtalen skulle være i, på tredje forsøk og 2 minutter før den begynte. Fantastisk:D Note to self: Ta med adresse og navn på kontaktperson neste gang jeg skal i jobbintervju....

Dette betyr at jeg får pendle med tog (tar ca 15-20 minutter), jeg har alltid hatt en romantisk tanke om at det må være fint å begynne dagen med å sitte i et tog og kikke ut på at naturen våkner opp. Meeen, hvis jeg tar toget i rushtiden blir vel realiteten at jeg må slåss om i det hele tatt å få komme på et fullstappet tog;)

2 kommentarer:

Sarah sa...

Ihhh så fint med glitter thickers...
OG tillykke med det nye job!
(jeg tror ikke der er så mange med togen mod Kalundborg om morgenen!)

Marianne sa...

Sikke en fedt LO - det er vildt kært.... Og tillykke med jobbet ;o)