mandag 1. september 2008

Random Act of Kindness Day


Det finnes mange rare dager her i verden å holde styr på, og i dag er det visstnok RAK (Random Act of Kindness) Day :D RAK er noe sånt som å gjøre noe hyggelig og uventet for andre, for oss scrappebloggere forbindes det kanskje først og fremst med scrappegaver for å legge igjen en kommentar på en blogg.

Vel, det blir ingen gave fra meg i dag (men sjekk ut bloggen på min bursdag, 12. september, da kan det hende det skjer noe;) ). Men jeg har allikevel prøvd å forbedre karmaen min litt i dag!

Noen vil få uventede kort/gaver i posten de neste dagene (blant annet en venninne av svigermor, hun ga oss noen flotte blomster i innflyttingsgave, og får kortet som er avbildet)...

Og så har jeg nominert Mona og Karoline til hver deres RAK gave på henholdsvis Sukkersøtt og Kreativ Hobby sine blogger.

Hvis det blir tid og energi til overs i dag (jeg er forkjøla, reiser til Århus med Amanda i morgen for å møte Marit, Michael og Jesper, drar direkte derfra til scrappetreff på Dreampapers nær København onsdag (leverer Amanda på Jyderup stasjon på veien), forbereder huset til mureren kommer torsdag, drar til Sejerø med Amanda fredag og blir der til mandag. Reiser så hjem igjen til nytt gulv på kjøkkenet.), lager jeg er par kort til i dag og:)

Hva skal du gjøre for å gjøre noen glad i dag? :)

3 kommentarer:

Karoline sa...

Næh så koselig!!!
Tusen takk.
Må si jeg er litt misunnelig på deg som skal til Nederland. Hadde det ikke vært for (den dumme..haha) terminen min, hadde jeg slengt meg på.

Nominerte deg forresten til Sukkersøtt sin RAK ;-)

Ha en god dag videre!

Anne Bente sa...

åhhhh, så heældig du altså er, hvem ville ikke gerne med til Holland :)

SallyMoose sa...

nydelig kort!! :-)