tirsdag 9. september 2008

Resultater fra weekenden

Vi er tilbake etter en dejlig weekend med svigers på Sejerø:) Amanda har fått servert melk fra shotglass, og alle har vært glade og fornøyde! Rasmus tok en guttetur til Køben, mens mureren har lagt kjøkkengulv hjemme hos oss. Han har gjort en fenomenal innsats!

Jeg har laget fire kort og tre layouts, her viser jeg dere to av kortene og alle layoutsene. Resten får komme litt senere;) Ja, og så legger jeg nå ut et kort jeg laget for en stund siden.

Dette kortet er til et vennepar av oss i Stavanger som nettopp har fått en nydelig liten datter (min biologiske klokke er i ferd med å gå fullstendig amok, alle får barn for tiden!).


Mitt bidrag til en konkurranse på Scrapsisters, hvor man skulle scrappe et crop. Vel, jeg hadde ingen bilder som passet med meg, så i stedet lagde jeg dette kortet:) Jeg vant en trekningspremie med det, YEY:D

Denne layouten tror jeg du må ha gått i ungdomsklassen min for å forstå:D Vi var 4 venninner som satt og tagget ned en oppslagstavle gjennom hele 10. klasse, med modne utsagn som "Fri 6 and no rules", "Sex power", diverse gutte- og bandnavn osv. Det var et morsomt år:) Her er det Mari Ann som er avbildet sammen med denne tavlen.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10!
Det gikk denne utfordringen på Scrapsisters ut på. Vi fikk oppgitt 10 produkter som skulle brukes, i overnevnte antall. Et utrolig gøy utfordring! Selve layuten er vel ikke det vakreste jeg har skapt, men men.
Jeg brukte:
10 brads
9 knapper
8 mønsterark
7 bånd
6 bokstaver
5 stempler
4 skriveredskaper
3 kartongbiter
2 piler
1 bilde

Dette er også laget etter en utfordring på Scrapsisters. Temaet var "En regnværsdag". Jeg har blant annet brukt bling fra Tiger til regndråper, og små skjell i midten av Primablomsten. På bildet ser du min søte søster Vivian og Amanda.

Dette kortet laget jeg til kjære Signhild for en stund siden, men ville ikke legge det ut før hun hadde fått det:)

1 kommentar:

Anne Bente sa...

wawww total fede ting du der har lavet,super flot det hele.