fredag 21. november 2008

Bilder fra turen

Så er min PC tilbake (snille computernerden klarte å redde alle bildene mine! Yey!), og jeg har fått overført bilder fra turen:)

Her er Putte (sittende på gulvet) og Jette (i bakgrunnen), de to fantastiske damene jeg reiste ned med og delte rom med! De er sååå herlige:)

Fredag hadde vi tid til shopping i Haarlem, en by rett utenfor Amsterdam. Vi fant en liten butikk hvor vi fikk snopt litt scrappegodis, og rett etter havnet vi i en utrolig sjarmerende butikk hvor det ble solgt julepynt. Utstillingsvinduet var så flott å se på, jeg spurte innehaveren om å få ta bilder, det ville hun gjerne og hentet til og med en gardintrapp slik at jeg kunne ta et fint oversiktsbilde:)


Etter litt shopping var det på tide med lunsj. Vi fant en østersbar som var helt nyåpnet. Der spiste Jette og Putte hummer, mens jeg fikk en deluxeutgave av et skinkefat. Den til høyre er hele ti år gammel, og det hele smakte fortreffelig. Sammen med en god hvitvin var vi rimelig salige etter en times tid:)


Vi fikk tjeneren til å ta et gruppebilde av oss...

Lørdag hadde jeg rikelig med tid midt på dagen, og hva er vel bedre enn å forkæle seg selv med et laaaangt bad? Har ikke vært i et badekar på tre år tror jeg! Jeg er jo en hardbarket scrapper, så også denne lille begivenheten ble foreviget;)


En av kursholderne var Lucy fra Brazil (hun har en blogg, adressen ligger et eller annet sted på spisestuebordet, blant alt det nye jeg har snopet... Så... Jeg finner den vel en gang inn i det nye året...). Hun er søt:)

Håper etterhvert å få knabbet bilder fra Jette fra en av turens absolutte høydepunkter: Den spontane shoppeturen på lørdag med Charlotte, Heidi, Jette og Putte:D

Ha en flott weekend, vi skal til Køben og besøke svigers, og ellers bare hygge oss.

1 kommentar:

Jette W sa...

Hvor ser vi super godt ud allesammen, ja det var en kanon god tur.
UMMM det var så dejligt mad vi fik på den Østersbar.
Jeg skal nok få lagt de billeder op i løbet af et par dage, de er rigtig gode.