søndag 23. november 2008

Weekenden så langt - og en layout! Og en award...

Først kommer den eneste layouten jeg lagde ferdig under Scrap-a-ganza (!), ikke lagd på kurs. En layout med min kjære lærermann som jeg er veldig stolt av, og som jeg vet gjør en strålende jobb. gøy å få scrappe klassebilder:D

Har laget enda en layout i dag til noe som kalles "The Telephone Game". Den får du om en dag eller to, sammen med nærmere forklaring:) Den er skikkelig nerdy, he he.

I går dro vi inn til Køben for å besøke svigers. I og med at det var snødekt landskap da vi våknet i går, fant vi ut at det nok ikke var så smart å legge i vei på sommerdekk (vinterdekkene ligger i Ringsted, der vi kjøpte bilen i vår....), så vi tok toget:) Herlig med familietur, er noen weekender siden sist vi har hatt det. Dessuten er Amanda helt vill med tog, det er jo bare en bonus.
Anne (svigermor) har det fortsatt ikke helt godt, hun blir fort sliten, men det var utrolig godt å se henne og Bjarne igjen. De er verdens søteste svigerforeldre:) Vi har avtalt å feire tidlig julaften hjemme hos oss i Jyderup weekenden før jul, sammen med Søren, Diana og børnene. Så da må man vel frem med vaskekluten en tur før jul allikevel;) Og jeg får en unnskyldning for å dra inn et juletre! Yey!

Da vi gikk hjem fra stasjonen sent i går kveld haglet det ned, pluss at det tordnet og lynet, så det kan jammen bli heavy vær her i Danmark og! I dag forsøkte jeg å dra med Amanda ut og leke, men hun var i grunn mest interessert i å spise snø...


Nåvel, jeg tror ikke det er lenge til hun er klar for middagshvilen sin, da tror jeg at jeg går i gang med å scrappe litt mer. Føler meg kreativ i dag:)Og så har jeg fått en blogaward av Lisa! Takker og bukker! Lisa skriver:
"Jeg vil gjerne sende awarden videre til to scrappere som har gitt meg masse idéer. De bruker begge masse klare og skarpe farger og tør sette sammen både mønster og farger jeg ikke ville tenkt på å brukt engang! Elsker LOene de lager, så jeg vil gjerne gi min Kreativ Blogger Award til:

Jeg vil sende denne videre til Line, fordi jeg ser stort potensiale i det hun lager. Og hun er så søøøøt:)

Dessuten synes jeg en nydelig dansk dame jeg har blitt kjent med, Mona, skal ha den og. Den dama er rå! Ikke bare er hun kreativ, hun er også inspirerende på så mange forskjellige måter, og en fantastisk menneske å være med:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

kan rigtig godt lide dit layout, øverst :)
glæder mig til at se dit og de andres layouts i telephone game udford.

Mona sa...

Søde AnnCicilia - det er bare kært af dig!!! Jeg bliver så varm om hjertet - især når det kommer fra dig - du ved jeg synes du er for sej!!! Er du sød lige at smutte ind på scrapsisters - så skriver jeg til dig der. XX