søndag 8. mars 2009

Game Over

Er dere klar til å møte en av mine mindre sjarmerende sider...?

Altså. Jeg elsker spill. Jeg er en dårlig strateg, kan ikke huske noe som helst, f.eks aner ikke hvilke kort som har gått i kortspill. Oddsregning er ikke min sterke side, sånt overlater jeg til Rasmus. Når jeg taper, hyler og skriker jeg. Når jeg vinner, peker jeg triumferende mot min motstander, mens jeg brøler "Hahahaha! Taaaaaper!!!!".

Tross alt dette, så ELSKER jeg spill! Spenningen, stemningen, det er bare så herlig! Jeg kommer jo fra en spillfamile, med en storebror som en gang i verden har vært europamester i bridge, og en far som hver mandag kicker ass i den lokale bridgeklubb (nesten, i alle fall. He he). Selv har jeg vært aktiv i backgammonmiljøet i Stavanger, blant annet vært leder for klubben, og turneringsleder i NM. Og så elsker jeg poker! På nettet går det mest i 7 card stud, mens når jeg spiller live foretrekker Hold'em.

Anyways.
En temmelig freestyleaktig layout fra meg :)

Ha en fortsatt fin søndag! Vi skal over til ei venninne og spise vafler og drikke kakao, her i Jyderup er et drittvær! Godt vi fikk utfoldet oss utendørs i går.

9 kommentarer:

Camilla sa...

Har jeg sagt at jeg elsker deg??

Vibeke sa...

Denne var skikkelig kul!!! Denne digger jeg!!! Rå tøff LO!!!:)

Merete sa...

Råkul LO!! Her var det mye stilig å se på :) Jeg synes LO'ene dine er friske og ungdommelige med herlige farger og søte/tøffe detaljer:)

Jeg kommer tilbake hit, ja!!

Eva (Fister) sa...

Super fedt layout!

hsm sa...

Kjempeflott! Kjekt at noen kan lage LO-er av seg selv også og
ikke bare av barna. Tøft at du
har brukt bingobrett og kryssord:)
Og jeg sier det igjen; du er superflink med farger:)

Asil sa...

Hjelp, la oss to aldri spille Risk! Det hadde endt med bedervelse uansett hvem av oss som vant. Vi er ganske så like der, ja - fæle vinnere og sure tapere.. :P

Er du klar for en superduper utfordring??

Anonym sa...

ups, jeg har ikke været forbi her længe!!
super fedt layout ha ha, det er sjovt ;)
og ja alle dine layouts er bare så fine, elsker alle de farver <3

Anonym sa...

Kjempekul, Cilie! :D
Og jeg er akkurat som deg når det gjelder reaksjoner i spill. ..men i motsetning til deg hater jeg å spille, nettopp fordi både jeg og Kenneth er like dårlige tapere som vinnere. hehehe ;)

linn kr/sykepleier sa...

Kul LO.
Festlig bilde, og mange røffe detaljer. :D