søndag 15. mars 2009

Oppsummering av weekenden...

Ih, vi har hatt en fin weekend! Rasmus kunne dessverre ikke bli med til Køben, da han er syk stakkars, men vi har da hatt det fint.

Lørdag var jeg på treff på Dreampapers hele dagen, det var så fett! Ikke bare fordi jeg igjen fikk en dag med wunderschöne Mona, men også på grunn av god stemning, og et kjempebra opplegg. I velkomstgave fikk vi alle to pakker med stash fra den nye serien til Pink Paislee, og jeg vant to trekningspremier, en med orange Stickles og de nye Prima sommerfugler, og en pakke med påskeegg. Takk for en flott dag! Dreampaperstreff er SÅ bra! Og jeg scrappet 4 layouts og 1 dagbokting, bilder kommer senere i posten.

I dag startet vi med å dra en tur på Baresso, hvor Amanda fikk en stor sjokoladekake, og så fikk hun leke med farmors briller:D Sååå søt da....


Etterpå dro vi på utstilling "Til væggs", som hadde siste dag i dag. En hel drøss med kunstere som har fått utfoldet seg direkte på veggene i museet, alt blir malt over etter utstillingens slutt, så det var fritt frem for alle å berøre kunsten. Sjelden man får bruke den sansen til å oppleve kunst, men absolutt en måte som passer nysgjerrige barn :) Amandas favoritt var en hel vegg dekket med sånne Liquid Pearlaktige prikker, som hun følte på leeeenge:

Min favoritt var nok denne:

Så puttet jeg Amanda for en middagslur, og dro ut og møtte Ludvig. Vi spiste en vegetarlunch og tok en chaite på Morgenstedet på Christiania, og spaserte en tur rundt omkring etterpå. Tok en tur over til Sjømannskirken for å kjøpe Kvikk Lunsj, men de stenger tidlig på søndager gitt...:D

Vel, nå er vi hjemme, Amanda er i seng, og tror jammen Rasmus har sovnet og.

Først kan jeg vise mitt bidrag til 2. runde av 1-2-3 scraps konkurranse (jeg gikk videre!). Jaaa, jeg vet at "thoughts" mangler en h, den er tilføyd;) Man skulle bruke scrapemballage, jeg brukte emballagen til noe av min nye Primapynt (turkis kartong bak bildet):

Her er resultatene fra treffet lørdag. Ikke noe revolusjonerende noe;) Men jeg har da som vanlig hatt det gøy, selv om jeg pustet og peset i frustrasjon mot slutten (jeg tror jeg bare har kreativ futt i meg til en, maks to layouts pr. dag). Sant ja, Mona? :D

A girl and her piggybank.
Her har jeg brukt en av de pyntedingsende vi fikk, fra Pink Paislee. Den ble dusere en først tenkt, jeg liker den veldig godt. Synes den ble harmonisk.

Min elskede mann :) Den kule knappen i blomsten er fra Etsy.

Lurte lenge på hva tittelen på denne layouten skulle være, men visste at jeg måtte lage en layout med det bildet. Sjekk svigerfars uttrykk da :D Mona kom opp med tittelforslaget som ble brukt.

Et gammelt bilde, endelig scrappet!


Og så til slutt: En bok som skal fungere som kreativ oppsamler, dagbok, sitatsamler osv...

Tuuusen takk for at du titter, måtte din neste uke bli kjempefin og full av VÅR! Jeg har forresten NI arbeidsdager igjen:)

14 kommentarer:

Camilla sa...

Så mye kreativt! Ser ut som om dere har hatt en kanonbra helg. =)
Alt er som vanlig fint og kult. Digger det! Lo godt av the bodyguard! Så bra bilde! :D

Siri sa...

Åi! Du har vært bra kreativ da, man blir vel gjerne det av treff og nytt stæsj?!:)
Og så masse lekkert da! De fargerike LOene dine er til stor inspirasjon her :)

schnygs

hsm sa...

Høres ut som dere har kost dere masse. Nydelige LO-er, digger stilen din!:)

MN sa...

Høres ut som en drømmehelg :-)
Og så mye fint du har laget.
Ha en fin uke.
Klem!

Francielle sa...

Ikke missunelig på den helga i det hele tatt! Jeg har tørka snørr, kan det bli bedre? Men fy søren så mye kjapp du er, holdt jeg på å si! Bruker som regel hele helga på èn lo! Alle var i hvertfall knalltøffe og den lille boka var stilig og utrolig kul ide, kanskje jeg må herme? som alt annet du har laget! Nå er det ikke lenge igjen før vi møttes og æ glær mæ !

Unknown sa...

SÅ flot, vildt lækre LOs - og cute billeder.

Hvor er den lækre bingoplade fra??
Jeg har set den et andet sted, men hvor??

Rigtig god uge til dig.

Knus

Anonym sa...

super fine layouts :)
ærgeligt jeg ikke kunne være med i lørdags :(

Anonym sa...

Hahahaha, digger rumpetroll-bildet og LO-en :D

Vibeke sa...

Vet du - jeg digger måten du scrapper på!!! Du klarer jo alle forskjellige stiler du!! Morsomt å kikke i bloggen din:)

Asil sa...

Jeg er ytterst misunnelig! Både på helga, prikkeveggen (genialt!) og alle de fine LOene du har laga! Hvor tar du alt fra?? Og så alt på EI helg?? :)

~Isabell~ sa...

du er bare så ufattelig dyktig og en av mine favoritt scrappere, finner mye inspirasjon hos deg, men får det ikke på papiret selv, hehe.
Min favoritt er "a penny for you're thoughts"

Vigdis sa...

produktiv weekend

flotte friske LOer som man husker og kjenner igjen- de er knallkule!
(trønderpia SAS)

Lenore1983 sa...

Flinke, flinke du! :) Elsket alle! Skulle ønske jeg skulle være med på hyttetreffet så jeg kunne sugd til meg av din kunnskap! :) (Ps Bergen er en fin by!)

Mona sa...

Kære Anncicilie. Tak for en skøn lørdag - jeg kender ingen så kreativ, leende og fuld af farver som dig!!!!

Stort knus