søndag 22. mars 2009

You can call me Bree...

I weekenden har jeg sannelig bedrevet så mange husmoraktiviteter, at jeg tror selv min rødhårede venninne fra Wisteria Lane ville blitt misunnelig :D

Det er vår i lufta, så da er det jo deilig å få gravd opp hybelkaniner som har ligget og fetet seg opp i vinter. Fått pakket noen sekker med klær som skal gis bort (har til og med greid å kvitte meg med et par bukser jeg nå har falt til ro med at jeg nok aaaldri klarer å åle meg inn i igjen...), vasker i skuffer og skap, og det er DEILIG! Får liksom rensker lufta litt.

Men si meg, kjære damer, hvoran rengjør man en overmadrass? Amanda sin er jo gre, den får lett plass i vaskemaskinen, men vår er det liksom litt verre med. Har tatt den ut og banket den godt, men altså....

Amanda har blåst såpebobler til en store gullmedalje i weekenden...


Mens jeg har kost meg med mine nye melaminskåler (hmmm, ble det stavet rett tro)...


...og babusjkabokser...


...kjøpt på Tiger! Kjøpte også en fantastisk vase der, og svigermor er ute på oppdrag for å finne et sånt etasjekakefat som de har i noen butikker. Elsker den butikken!

Ikke blitt noe scrapping siden sist weekend, jeg sparer også litt på kruttet til Norgesturen fredag ;) Har i stedet brukt uka på masse tid med familien, noe det har vært behov for. På det seneste føler jeg på en måte at jeg ikke... har vært helt tilstede, hvis dere forstår.

Og så er det 4 arbeidsdager igjen! Begynner sånn smått å gå opp for meg nå. Tok farvel med en av mine aller hyggeligste kollegaer på fredag, det var merkelig å tenke på at jeg ikke lenger kan stikke innom henne for å spørre om råd, eller bare skravle litt. Jeg har blitt veldig glad i noen av mine kollegaer der, de har vært en stor hjelp og støtte, og etterhvert som jeg har blitt bedre på danske, og de på norsk, har vi til og med greit å kommunisere litt :D :D :D

Hva har dere gjort i weekenden da?

*smask*

4 kommentarer:

Camilla sa...

Så flink du er! Godt å få vasket ut vinteren. =)
Virkelig nydelig bilde av Amanda.♥

Francielle sa...

Jeg smasker tilbake og sier bare! JEG GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG! Min superhelt! Hmmm...kanskje jeg skal skaffe en kappe til deg? Egon, jeg har en plan! Helga her har vært i turgåing, fantastisk nydelig vær i OSchhhhlo du! Og scrappemessa og litt scrapping i går kveld da! Ellers kosa meg! jeg må begynne å tenke på hva jeg skal ha med til hytteturen altså! klarer ikke å bestemme meg, tar med alt! Åh så flink du er da...vaskekjerring er det blitt av deg og! Wow gleder meg til å se flere sider av deg etter en flaske vin! hohoho!

Anonym sa...

Flinka! :D
Jeg har lenge planlagt diverse slike sysler, men enda oftere utsatt dem. DET er jeg i alle fall flink til, det skal jeg ha! I dag ga jeg opp å sy gardiner. Det har hengt to tøystykker som trengtes å sys foran to vindu i over én måned, symaskinen har stått der like lenge og venta, men nå innså jeg at jeg slettes ikke har noe LYST til å sy gardiner. Det er kjedelig, stoffet er tynt og glatt og vanskelig, og jeg har masse andre ting jeg bør/vil gjøre før jeg syr gardiner. Så det så! Dermed tok jeg ned tøystykkene og leverte dem til sying... :D

Ellers ble helga tilbragt sammen med Siv luv. Jobba lørdag formiddag og dro på kafé med ei venninne før jeg og Siv drakk noen øl hos ei annen jente og stakk på byen. Hadde det kjempekoselig, spiste nattmat og greier. Søndag ble det en liten skuter-tur på meg og ei annen jente, ingenting som kurerer hangovere så godt som frisk luft og 2-taktseksos! hehe ;) På kvelden kom Siv på besøk for snop og film. Mmmmh :)
Du MÅ komme på besøk til oss her <3

Ruby sa...

Så spennende å få besøke bloggen din,
jeg har aldri vært her før, men her var det så trivelig at jeg helt sikkert kommer tilbake. Så moro å se en blogg hvor du deler bilder fra hverdagen i tillegg til kjempeflotte og fargerike scrappeprosjekter. Tusen takk for at du deler med deg!

Klem fra Ruby