mandag 13. april 2009

Tilbake fra påsketur!

Ååååå, vi har hatt det så BRA!!! Skyfri himmel fra vi kom til Sejerø torsdag formiddag, til i dag tidlig da vi dro igjen. Vi har fløyet med drage, kastet stener i havet, spist god mat, gynget, lekt i hagen, sett en sinnsykt lang og sinnsykt kjedelig film som i følge svigers er verdens beste (Bergemans "Fanny og Alexander"), gått turer, spist påskeegg, og bare kost oss!

Har besluttet meg for å ikke legge inn noen bilder her, bortsett fra scrapperesultatene selvfølgelig, men i stedet lage en mappe med de på Facebook'en min.

For det første: Sett det nye bloggerbanneret mitt? Det laget jeg i påsken :D Har laget et banner til, er vel ikke så altfor mange dagene til dere får se det også ;) Til da får dere bare gjøre dere klare for noen gode utfordringer fra 1. mai ;)

For det andre: OK, et bilde legger jeg ut, men det er scrapperelevant da! Seeee den fine scrappekroken jeg har hatt i påska! Deilig benk, helt for meg selv, i le for vinden. Sitter i t-skjorta og scrappet hele påsken jeg!


For det tredje: Her er fire nye layouts!
Har laget en til, men må nesten spørre foreldrene til den fine gutten som er med på den layouten, om det er ok at jeg legger ut bildet her :) Har lest Scrapbook Trends, aprilnummeret, og det var SÅ inspirerende! Hvis dere har anledning, kan jeg ikke annet enn å anbefale dere å kjøpe det. Det bladet er noe heeelt annet enn Creating Keepsakes f.eks, som bare handler om å scrappe flest mulig bilder på kortest mulig tid. Her er den kreative prosess i høysetet!

Hvordan har deres påske vært?

9 kommentarer:

Anonym sa...

EEEELSKER den boble-layouten! <3

Francielle sa...

HELLO THERE! så fint å se deg igjen! Digg scrappeplass da! Her har det vært regn og overskyet...perfekt scrappedager for å si det sånn! tihihih Morsomme og herlige layouter du har laget og morsom header...må skaffe meg noe morsomt snart! klem på deg!

Anette sa...

Wooow, for noen LEKRE loer du har laga!! Digga de alle sammen!!

Vibeke sa...

Jeg digger Loene dine!!! Så helt utrolig kule!!!:)

Camilla sa...

Høres ut som om dere har hatt det supert. =)
Noen lekkerbisker av LOer du har laget i påsken!
Kan nesten ikke vente til 1 mai... :D

Mona sa...

Dejligt at have dig tilbage og skønt at høre at du har haft en super påske!!

Jeg er vild med Lo'et med sæbeboblerne!!! Cool!!

Og jeg er vild med banneret!!

Asil sa...

Åh, du og den lekre stilen din! De boblene var fantastisk!

Så kjekt å høre at du har hatt en fantastisk påsketur, å sitte ute i hagen og scrappe i april høres jo direkte misunnelsesverdig ut! :)

Anonym sa...

Du er bare så flink. Digger stilen din :)

Siv Anita sa...

Flotte layouter! Det er så gøy å se resultater hos dere som bruker mye og glade farger. Jeg er litt kjedelig sånn, men regner med at jeg må endre meg litt hvis jeg skal henge med i utfordringsbloggen deres. Hihi

Boble-LO'en var bare prikken over i'en! Knalltøff!