lørdag 31. januar 2009

Amanda, mr. ananas juice and I.

Weekend igjen gitt!

Hjemme alene med snuppa denne helga, og vi koser oss. Var på middag hos Siss-Mj i går, fikk servert lekker kalkun med spicy grønnsaker til :D

I dag har vi vært nede hos bakeren og drukket juice/kaffe og spist boller, og vært på biblioteket. Amanda stortrives der. Og så har hun endelig funnet ut av at det i grunn er greit å gå på egen hånd, foran å bæres/trilles i vogna. Vi har en teori om at det er fordi vi nå kan prate sammen om hvor vi skal og hva vi skal gjøre der, og at det gjør det mer spennende for henne /hun forstår meningen med turen.

Her hjemme har ananasjuicen fått eget liv, og forvandlet seg til mr. ananas juice. Den har tanker, følelser, slår seg ofte på kjøleskapet, og liker å få en klem.

Jaudå, de gale har det fortsatt godt :D

Har sett meg ut en layout hos The Dozens som jeg vil prøve å la meg inspirere av i kveld etter sovetid for det lille trollet mitt, bilder kommer forhåpentligvis i morgen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det hørtes ut som ei super helg, du! :) Neste gang foreslår jeg at dere tar med Mr. Ananas juice på tur også. Han kan om så sitte i vogna, har hørt han blir så fort sliten.