onsdag 21. januar 2009

Jaaaa! Sooooool!

I dag har jeg brukt store deler av lunsjpausen min, pluss tiden etter arbejde, til å suge til meg solenergi fra en SKYFRI, fantastisk blå himmel! Jeg er SÅ klar for vår, drittlei av dansk, grå vinter nå, så disse solstrålene gjorde godt:)

Facebookstatus i dag: "Ann lurer på om noen oppdager det hvis jeg setter en utstillingsdukke i kontorstolen min, og stikker ut og nyter det gode været?"

Jeg turte ikke prøve ut ideen min;)

Har scrappet igjen!

Overskriften kommer fra et spisesett Amanda fikk en gave en gang, kjøpt på Harry Camping i Stavanger. Det er bilde av en ape på skåla, så står det "I scream! You scream! We all scream for ice cream!", og den synes jeg passet perfekt til en layout med bilde av Amanda med sin første is Blomstene, swirlen og blingen (dyrebling faktisk) i er fra Prima, overlay og fugle-på-kviststicker fra Hambly, bakgrunnsark fra Making Memories, fotohjørne og sticker med snegl på fra Sassafras Lass, bokstav-og tallstickers fra Love, Elsie, brun dymotape fikk jeg fra en månedspakke fra The Dozens som jeg vant for en tid tilbake.Og her kommer den første layouten jeg laget til designteamet på Scrapsisters:) Beskrivelse kommer senere, jeg skal leke med familien min. Hadde i alle fall masse moro da jeg lagde denne:)Ha en strålende dag!

5 kommentarer:

Monica sa...

herlige glad-LOer som alltid!!!! :)
og tuuuusen takk for verdens hyggeligste kommentar i bloggen min!!
*klemmepå*

Monica sa...

herlige glad-LOer som alltid!!!! :)
og tuuuusen takk for verdens hyggeligste kommentar i bloggen min!!
*klemmepå*

Lenore1983 sa...

Ha ha ha, så kul den var den uglen som tittet frem :)

Kjenpefine loer :)

Anonym sa...

ha ha det nederste lo er bare for herligt :D totalt lækker stil, også på det øverste :)

Lille Meg. sa...

Denne LOen er noe av det fresheste jeg har sett på lenge! Utrolig mange tøffe detaljer. Blir aldri ferdig med å se på denne, for man oppdager noe nytt hele tiden.