søndag 18. januar 2009

Æmm bækk - livv forevvah!

Godt nyttår, folkens :D Det er visst på høy tide med en oppdatering fra denne kanten?

La oss begynne med jula i Norge. Den var kjempefin :) To uker med kos og avslapning. Og ikke minst fest i Namsoshallen med Bjarne Brøndbo og venner! Det var overraskende morsomt, er jammen lenge siden sist jeg har vært med på noe sånt. Danset klinedans med Rasmus til "Vinsjan på kaia", stort mer romantisk kan vel en trønder ikke bli?

Amanda fikk drikke melk med sugerør hele julen:

Erlend og Amanda leser blad og venter på julaften (fikk ikke tatt noen bilder på selve kvelden, Amanda var trøtt og overgiret og sovnet av utmattelse kl 19):


Amanda på besøk hos Aslaug (en dame som alltid har vært min reservebestemor, og som passet meg mye da jeg var lita):

Og så må jeg bare ha med et bilde fra advent, av Amanda og Mie. Mie er datteren til SIss-May, ei dame som Rasmus kjenner fra tiden han bodde i København. Herlige mennesker :) Her har de kledd seg ut, Amanda synes det er vildt fedt å få leke med henne:

Og så har jeg da scrappet litt og:) Til jul laget jeg et minialbum til mamma og pappa, det har vel nesten blitt en tradisjon. I år brukte jeg Prima sine clear albums, mikset litt forskjellige sider, pluss enkelt pynt og diverse mønsterpapir:Og i går fikk jeg scrappet for første gang i år! Yey! Den første layouten jeg laget ble litt merkelig synes jeg, men men. Den er til en Telephone Game utfordring på Scrapsisters, så viser den ikke her på bloggen riktig enda.

Den andre layout jeg lagde i går ble jeg ganske fornøyd med :) Bildet er tatt i sommer, Amanda står kliss naken og skuer utover gården hjemme hos sin farmor og farfar. Hun er så søt :) Av årsaker de fleste nok forstår har jeg valgt å dekorere rumpa hennes med en blomst her på internett ;)


Så folkens, hvordan har dere det? Tusen takk for at dere kikker innom meg :)

4 kommentarer:

Mona sa...

Savnet deg masse!!!!!!!!!!!!!!!!!11 *smask*

Mona sa...

Jeg er vild med minialbummet - super varieret og sødt - det er en dejlig gave til dine forældre - De bliver vel elle vilde!!?

Lenore1983 sa...

*sukk* drømmer om å kunne trylle like fint som deg :)

Anonym sa...

Så godt å ha deg tilbake på bloggings, baby! :) Har savnet dine fine ord og vakre scrapperier vøtt. Ser ut til at dere har hatt ei fin jul, så bra! Hils familien! Klem :)