torsdag 17. desember 2009

En lift, og mer snø!

14. desember feiret Isabell over hos That's Just So Cute bursdag, gratulerer til henne!

I den anledning kom hun med en utfordring: Besøk bloggen til din favorittscrapper, og lift en av hennes layouts. Jeg tente på utfordringen, men synes det er vanskelig å kun ha en favorittscrapper. Har nok noe å gjøre med min heller flyvende stil, som kan variere fra vill freestyle, via stram clean&simple stil, til frodig men fargerik shabby chic.

Meeen en av de bloggene jeg alltid lar meg imponere vilt av, er helt klart Camilla sin. Den dama får gull ut av alt hun ta i altså! Digger hennes frilynte stil, og humoren hun bruker i layoutsene sine. Derfor var det hennes jeg gjerne ville lifte.

Etter å ha kikket meg om, valgte jeg denne fra bloggen hennes:
Er den ikke bare utrolig funky? Loves it!

Jeg valgte å lage en layout med hvit bakgrunn. Den utrolig søte grisen og sebraen, og de trærne med fuglen i, har jeg klippet ut fra et reklameblad for Franck&Fischer sin høst-/vinterkolleksjon, som jeg fant i Magasin da vi var på julegaveshopping der. Ble jo øyeblikkelig forelsket i de dyrene <3

Bakgrunnsarket er Bazzill Swiss Dots Salt, mønsterarket og det kule klistremerket er October Afternoon, uglen, bambiene og snakkeboblene er American Crafts, overskriften er Jillybean, tekstboksen Jenni Bowlin.

Layouten handler om Amandas store fascinasjon for rollespill, som oppstod påsken i år, da dette bildet ble tatt. I snakkeboblene finnes noen av hennes sitater fra rollespillsituasjonene, en klassiker er uglen som sier at den har en skilpadde i magen. Det har nemlig Amanda gått og sagt lenge nå, hun vil vel ha noe i magen sin hun og, ettersom jeg har en baby i min:D

Og dere, SJEKK snøen utenfor huset vårt da! Har snødd grasalt mye i natt og, for noe av det siste Amanda gjorde før vi gikk inn i går kveld, var å skrape all snøen fra den benken. Jeg er i snøhimmelen! Men nå må den brøytebilen gjerne komme snart altså, ikke sikkert de gamle damene som bor nedenfor oss setter pris på risikosport som å gå rundt midt på veien i tynnstrømpebukser og rulatorer, fordi fortauene er fulle av et metertykt lag med snø!

Ha en flott dag, alle sammen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

rigtig flot lift du har laget, og ja lækker stil hun har hende camilla :)

Helle Sahl sa...

Lovely. Begge to. Elsker også at kommer på besøg hos Camilla.

Ha´ en dejlig vinterdag

~Isabell~ sa...

Se her ja, digger den, du lager alltid noe spennende, kult å se deg lifte også.

Takk for ditt bidrag=)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg