søndag 6. desember 2009

Næmmen, har du sett...

Amanda og jeg var innom Dreampapers på vei til Norge, for å få med oss sluttsalget med 50% avslag på alt. Ble en del mønsterark (på Amanda også, som så gjeeerne ville ha de med prinsessekjoler på...), et par penner, et par rub-onsblingopplegg fra Basig Grey, pluss noen nåler som ikke ble med på bildet. Posen med godsakene har ligget over hos svigers til vi var innom i går, det ble et hjertelig gjensyn med både scrappestashet og svigers :D


Ja, og så deles det ut julegaver over hos Scrapping The Music - På Norsk!
Spennende, spennende:) Mitt beste julegavetips må være en "hyggepose" med noe god te/kaffe, sjokolade med ekstra god kvalitet, kanskje noen velværeprodukter... Ikke så orginalt, men i min omgangskrets er det i alle fall slik at de fleste har det de trenger, da slår en slik gave i alle fall aldri feil;)

Synes også det er smart å f.eks gi billetter til konserter, kino eller andre opplevelser.

Og hva jeg selv ønsker meg til jul? At Sofie holder seg i magen min til etter nyttår, fred på jord, og ubegrenset tilgang til Sun Lolly med colasmak!

1 kommentar:

Gro aka emrille sa...

He, he:) Jeg kan ikke noe annet enn le av julegaveønskene dine:) De to alvorlige og viktige og det siste helt festlig:) Håper også Sofie holder seg i magen til over nyttår! Det er ikke så moro med de små som kommer for tidlig... Håper du ikke stresser nå i førjulstida, men slapper av og koser deg!
Og kanskje er du av de heldige som får en presang fra oss:)