mandag 21. desember 2009

Påfyll av inspirasjon og idèer!

Jeg elsker å surfe rundt på nettet for å få idèer og inspirasjon, det er deilig å gi kreativiteten min slike kick slik at jeg kommer meg fremover.

Hvis du vil lese litt om min kreative prosess, og hva jeg tenker omkring den, kan du jo kikke her. Marie har skrevet en veldig god artikkel om sine inspirasjonskilder her, jeg elsker den, og det første jeg gjorde etter å ha lest den var å ta en rydderunde på oppslagstavlen vår, og fylle den med layouts og familiebilder, som er presis det jeg trenger å omgi meg med akkurat nå.

Her finner du også noen gode måter å finne alternativ inspirasjon på - det er alltid godt å finne nye måter å tenke og se ting på!

Dessuten er du nødt til å lese denne, takk for en god latter Mona, du er fargerik på mange og herlige måter!

Hvis du leter etter en ny måte å dekorere chipboard på, eller har noe garn til overs som du ikke helt vet hva du skal bruke til, eller kanskje en kombinasjon av disse, så kikk her! Elsker denne idèen, har ikke slått meg inn at man kan gjøre det før, men det ser så stilig ut, og skal defintivt prøves!


Denne idèen
digger jeg også, og se på alle de flotte eksemplene da... Det klør i scrappefingrene mine ;)

Shopping er for meg en av mine favorittsportsgrener innen scrappesporten, dere kan derfor tro jeg siklet både da jeg leste denne og denne. To ting er sikkert: Jeg trenger vinterpapirer... Og jeg må finne en unnskyldning for å ta turen til Roskilde snart. Yum yum!

Hvis du, som meg, funderer litt over hvordan man kan gjøre det lille ekstra ut av å pynte middagsbordet i disse juletider, anbefaler jeg deg å se her og her.

Og utover dette, hvorfor ikke lese litt (og kikke på flotte illustrerte eksempler) om transferteknikker, kreativ bruk av nestabilities, hvordan man kan lage kort med bokmerke, eller kanskje du vil prøve deg på å dekorere et ur?

Inspirasjon til å lage deg en årskalender (eller hva med en slik i gave til noen du er glad i...) kan du også finne, samt litt digiscrapinpirasjon for deg som kan sånt noe.

Ja, da burde du vel ha lesestoff for den neste halvtimen? ;)

Jeg kommer tilbake i morgen med en layout, kanskje to, før jeg pakker sammen scrappesakene mine for de neste par dagene. Svigers skal bo her i deler av romjulen, og de må vel nesten få slippe å sove med nesa oppi esker med bånd, klistremerker og andre herligheter... Noe sier meg at de vel ikke ville satt like stor pris på det som jeg nok ville ha gjort :D

Ønsker dere en fin førjulskveld, ikke stress dere ihjel nå da kjære damer, husk å finn tid til kos og tid med de du er glade i <3

2 kommentarer:

Francielle sa...

For en fantastisk flott lo! Du lager så mye flott og herlig at det er like før jeg dååååner!Takk for inspirasjon! Kjempeklem

Anonym sa...

hej søde, og tak for de søde ord :)
dejligt det fik dig igang med kreativiten og ideerne :)