søndag 27. desember 2009

Julebilder (hvor er hvalrossen?)

Så begynner dagene sakte men sikkert å vende tilbake til normalen igjen:) Klager ikke jeg, har kost oss masse i jula, men julemat og høygravidkvalme er ikke noen drømmekombi, så jeg var bare glad da Rasmus disket opp med en lett vegetarrett i dag!

Julaften feiret vi hos Søren og Diana, vi var 13 stykker som feiret sammet, og hadde en kjempefin dag. Det var nok godt Amanda og Mikkeline hadde hverandre, de to fjolleprinsessene storkoser seg sammen!

Amanda fikk veldig mange fine julegaver, men at Buzz Lightyear var en av favorittene er det visst ingen tvil om... Han ble med henne i senga, de lekte og hygget seg riktig godt sammen før Amanda til slutt la han på puta ved siden av seg og sa "Nå må vi sove, Buzz!" <3

Første juledag var kosedag, andre juledag var det tid for nok et familieselskap. Heldigvis var Mikkeline med denne gang også, og de fikk nok en fin dag sammen :)

I dag har vi bare scrappet og hygget oss (Scrapsisters har cypercrop, det er fortsatt masse tid til å være med! De fleste oppgaver har frist først kl. 18 den 28. desember).

Ti poeng til den som kan finne den verpeklare hvalrossen i stilongs ;)

Jeg har forresten fått scrappet tre layouts i dag, bilder kommer med dagslyset i morgen. Ha en fortsatt god romjul!

2 kommentarer:

Francielle sa...

Så fiiiiin du er! Skulle ønske jeg kunne ta på magen din! Heldig mageboer!

Anonym sa...

god bagjul og godt nytår :)
håber du har det godt, knus.