fredag 4. desember 2009

To fisk og en stolt chef...

I går laget jeg en layout som opprinnelig var tenkt til en artikkel jeg skal skrive for Scrapsisters, men den ble bare så håpløst rar og stygg at jeg heller legger den ut her til skrekk og advarsel :D Vet ikke hva som gikk galt jeg, men føler at absolutt ingenting på denne layouten henger sammen...
Vel vel, etter å ha laget den fikk jeg laget en ny som ser heeelt annerledes ut, og som du finner i Scrapsisters sitt magasin den 20. desember :) Gjør deg klar for glade farger og humorbilder!

Utpå kvelden i går gikk jeg i gang med en tredje layout. Nå ville jeg virkelig utfolde meg med distressing, lag-på-lag, søte detaljer, blomster og glimmermist. Planen var også at den skulle sys i med symaskin, men det var ikke symaskinen min helt enig i, så jeg får ta den med til en symaskinmedisinmann på mandag og se hva som kan gjøres for den...

Uansett, her er layouten, og denne hadde jeg det utrolig gøy med å lage (bortsett fra det med symaskinbiten da...)!
Den blonden er en del av det jeg fikk raidet til meg fra mamma sitt skattkammer, da jeg var hjemme i Overhalla:D Viste seg at hun hadde en stooor boks full av blonder, som jeg fikk forsyne meg fritt fra, jammen er jeg bortskjemt!

Nå som jeg er så godt i gang med scrapping igjen, og det snart er jul, og jeg om ikke lenge får en gigantisk scrappepakke fra USA, så tenker jeg at det snart dukker opp noe sukkertøy her... Følg med, følg med, og ha en fortsatt fin dag og en strålende helg!

2 kommentarer:

Pia sa...

wow så flotte layout er vild med det lag på lag, rigtig mange fine detaljer

Maria Therese sa...

Så nydlige album sider ♥