onsdag 6. august 2008

Badeengel


Så er sommerbildescrappingen i gang:D Denne layouten er atypisk meg på flere måter. Jeg har brukt sterke farger, ingen tekst og tidenes mest klisjefylte tittel.

Men cheezus som jeg strevde med å få den til! Jeg kuttet til 5 ark til lettersize (helt sant!) før jeg fant frem til denne. Problemet var nok at jeg låste meg selv helt fra begynnelsen ved at jeg plukket frem mange forskjellige ting jeg ville ha med på siden, og så fikk jeg ingenting til å stemme.

Etter langt om lenge (og noen grå hodehår) kom jeg frem til at min typiske lag-på-lagstil ikke passet dette bildet. I stedet gikk jeg for få, svært fargerike elementer, og synes resultatet ble knallbra, bildet ble fremhevet akkurat slik jeg ville.

Arkene er fra WeRMemoryKeepers, klistremerkene fra Sassafrass Lass. Brad'en med den søte hula-hulapingvinen er fra Imaginisce (skrives det slik?). Vingen er gringeboard fra Tim Holtz, malt med samme fyrs crackle paint. Enkelte elementer er markert med en rød stempelpute. Den søte fisken ved tittelen er Say It in Crystals fra Prima. Tittelen er skrevet med Thickers, resten med Dymo.

Nuh skal vi spise litt og rusle ned til biblioteket for dagens familiehygge:) Ha en flott onsdag!

2 kommentarer:

Mona sa...

Det høres ut som at du lever er "hardt" liv om dagen vennen! :-)

Fantastisk artig LO - knæsje farger ....

Ann Cicilie sa...

Hehe, livet er beintøft:D