onsdag 6. august 2008

Flying Circus

Phui, for en hard dag;)Ruslet ned til biblioteket med Amanda, møtte Rasmus der, hadde en god hyggestund. Må innrømme (og jeg skammer meg) at dette er første gang vi tar med Amanda til biblioteket, men blir ikke den siste! De hadde en haug med morsomme leker og bøker for barn i alle aldersgrupper, og det var tydelig at barn var et satsingsområde.

De hadde til og med My Little Pony! Jeg var en litt nerdete guttejente som barn, men en "jentelast" hadde jeg, og det var disse søte hestene. Weeee:D

Dro hjem, Amanda sovnet på sofaen på scrapperommet.


Så da var det bare å finne frem en god kopp kaffe og lekker sjokolade....
....og scrappe litt:D Denne er også atypisk meg: 12"x12" (når scrappet jeg det sist?), fargerik.... Jeg kjøper titt rare små morsomme ting jeg tenker jeg skal bruke til scrapping, men finner aldri en anledning. Vel, her fikk jeg brukt det hele! Layouten er fargerik, morsom og rar, akkurat som de to som er med på layouten er;)
Nå skal jeg gjøre husarbeid. Lover. Vel, kanskje jeg venter til etter Rasmus har laget middag til oss. Fisk, hjemmelaget hollandaisesaus og poteter. Nam!

Og senere i kveld har jeg lyst til å knekke en ny kartong vin og ringe til en kjær venninne i Stavanger<3

4 kommentarer:

Mona sa...

En hel kartong? Dæven ... ikke rart du blir syk i ny og ne ... hehe
Igjen, en stilig LO. Du er en sann inspirasjonskilde selv om jeg ikke er i nærheten av å få til noe så kult. Gleder meg til neste LO!

Karoline sa...

Stilig LO!
Et nydelig mixmax av farger og pynt.
Likte også godt "badeengel", nydelig bilde og farger.

Også fikk jeg vannvittig lyst til å stikke fra jobb, finne fram kaffe og sjokolade, og sette meg til å scrappe ;-)

Asil sa...

Dette er en av de fineste LOene jeg vet om! Den er så full av farger og liv og ekte hengivenhet at jeg blir glad langt inn til hjerterota!!

Gro aka emrille sa...

Så herlig!
Stilige farger, morsomme bilder og utrolig smart løsning på alle de morsomme tingene som man kjøper, men som ikke blir så mye brukt...