søndag 10. august 2008

En liten giveaway

I dag kjøpte jeg noen dyrewallstickers (et ark på ca 40x40 cm) som jeg trodde kunne brukes som masks, men som viste seg å måtte klistres rett på veggen som en slags rub-on.

Disse vil jeg gjerne gi videre, dessuten dukker det nok opp noe scrapperelatert i tillegg. Kanskje jeg lager et mini vintage kit?

Det jeg vil du skal gjøre er: Legg igjen en liten kommentar til denne tråden, hvor du forteller meg hva slags musikk du liker, og hvorfor, sammen med en anbefaling av en/flere sang(er)/ artist(er).

Vinneren vil bli trukket på torsdag.

8 kommentarer:

Mona sa...

Jeg ELSKER Nils Petter Molvær, og da spesielt hans plate "Khmer". Det er musikk som alltid får meg glad og oppløftet, og er det noe jeg MÅ få unnagjort enten hjemme eller på jobb så er det Khmer som hjelper meg. Jeg blir veldig inspirert og tiltakslysten dukker opp.

http://www.youtube.com/watch?v=b84qlPD5jcA

Viktig med LYD her altså - kan ikke spilles på lavt volum, en må la seg bli sugd inn i rytmene!!!!!Noen vil på stå dette er musikk for de "avanserte", selv er jeg uenig, men det tok litt tid før jeg vente meg til denne musikken. c")

PS
Svarer fordi jeg fikk så lysth, er ikke ute etter dingiveaway egentlig ... hehe

jane sa...

ohhh.... det var da en god ide med sådan en lille give away..
Jeg elsker nummeret "spend my time" med Clint Black som er country musiker i USA. Nummeret minder mig om hvor kostbar tiden er, og at jeg skal huske at værdsætte de små ting i hverdagen..
knus og kram herfra..

Anonym sa...

Hejsa, Min musik stil er meget allround af nyt og gammelt. Jeg kan især godt lide sange, som jeg kan sætte i forbindelse med ting jeg har oplevet - det er lige som om, de ikke kan komme ud af mit system. Ex. Police - every breath you take, John Waite - missing you, og mange mange flere. Jeg er nok lidt af en romantiker. KH 10na

Anonym sa...

Jeg var så den første, men da den kommentar forsvandt i CyberSpace, prøver jeg da bare igen....

Jeg lytter til alt musik, og derfor vil de nedenstående eksempler, da også spænde bredt. Jeg har kun angivet nogle numre, men prøv også at udforske resten af de sange, som kunstnerne har lavet.

Her er min bud:

The White Stripes - My Doorbell
Bertine Zetlitz - Kiss Me Harder
Stina Stina - Sue Me
Souvenirs - Kysse mine tårer bort
System of a Down - Spiders
Inside the Whale - Lommerne fulde af drømme
Marie Key Band - Frank
Magtens Korridorer - Fnasksangen
Molotov - Puto

og den sidste godbid...

Prince - Se7en


-- D.

Susanne Meltesen sa...

Jeg synes simpelthen denne sang:
http://www.youtube.com/watch?v=s5PqBnSS3q4&feature=related
med ys Bjerre er enorm sjov...

... men sjovere er altså Mattias' svar på tiltale:
http://www.youtube.com/watch?v=G1XRg11kgxM

Ellers lytter jeg til stort alt muligt...

Anonym sa...

Hei! Mye bra her, men alt for lite VØMMØL og Trønderrock! Få inn det, og jeg blir en ivrig bruker:)
Din kjære bror

Anonym sa...

jeg er vild med musik som Kate Nash, Regina Spektor, Alphabeat (dansk). The Storm (dansk). Den nye fra Coldplay-viva la vida synes jeg også er rigtig god :)

Kreateten sa...

Jeg er vokset op med min fars gamle rockplader og er nok selv blevet lidt af en rock tøs...Lige nu hører jeg mest danske Volbeat- LOVE'em! men hvis jeg skal komme med en yndlingssang...ja, så må det altså være Metallicas "Enter sandman" - Den vækker Så mange minder fra teenagetiden! :-)

Takker for den fine mulighed for at vinde lidt spændene ting!