onsdag 13. august 2008

it's idnight, and the oooon is up....

Noen som husker den reklamen? Mmmissing sommmething?

Anyways.

Kveldene har brått blitt meget kjedelige nå som min kjære har blitt lærer. Han går og kikker på klokken fra barnetv-ti, og når den nærmer seg 22 stormer han i seng og slukner som et lys. Det er mannen sin som ikke er vant med å stå opp om morgenen ja:D

Mamma, som jo er på besøk, er heller ikke noe særlig til kveldsdyr. Forresten veldig kos å ha henne på besøk, hun nærmest tvinger meg til å finne klær hun kan kjøpe til meg. Da er det jo typisk at man har en sånn dag der man ikke har særlig lyst til å se på klær.

Og Amanda har og sovnet, trett av de siste dagers opplevelser. I går hentet vi mamma på Kasrup (noe som ble en heldagsaffære, da jeg nekter å kjøre bil i Københavnsområdet og Høje Taasrtup hadde en dårlig dag, dvs lange ventetider på toget). I dag hadde hun sin første dag hos dagmamma, og det gikk SÅ bra! Hun dagmammaen er genial, og Amanda har det så fint der at vi faktisk kom frem til at hun allerede i morgen kan prøve på å være der et par timer uten meg.

Ja, det var vel det. Ja, kjøleskapet vårt har røket forresten, det fant vi ut 5 min etter at kjøleskapbutikken i Jyderup lukket i dag. Så i morgen blir det nytt, noe vi uansett hadde tenkt å kjøpe snart. Og kanskje kommer mureren i morgen (nynner "Kanskje kommer kongen" av Knudsen og Ludvigsen, magefølelsen sier meg at sjansen vel er like stor....).

Bortsett fra det? Tja. Jeg har kjøpt meg funky retro matboks hos bakeren, den er så tøff at jeg gleder meg til å begynne på jobb slik at jeg kan bruke den:D Og så har jeg funnet morsomme inskripsjoner i noen trær i skogen ved siden av oss, de må jo tas bilder av.

Nå kan jeg vel like godt gå og legge meg.

2 kommentarer:

Mona sa...

åper du fikk en god natt søvn snuppa!

Hvor er bildet av matboksen???

Anne Bente sa...

ejjjj for et flot billede af månen, og håber din mand snart vænner sig til at sku tidlig op :)