søndag 17. august 2008

Gratulerer med dagen, kjære Amanda!

18. august 2006 kl 02.52 kom Amanda til oss på keiserlig vis, og det var så inderlig godt å møte henne etter noen timer med en smule dramatikk (i alle fall mer enn man setter pris på når man forventer en fødsel uten smertestillende, men i stedet blir sendt på operasjonssalen for keisersnitt) og mange måneders ventetid. Det tok litt tid før jeg fikk hilse ordentlig på henne, da var jeg sliten, lykkelig og aldri så lite dopet. Åh, så liten hun var! Et bilde kan vekke mange følelser, og når jeg ser dette første bildet av oss to sammen kjenner jeg mange følelser rase rundt i meg... Jeg er så utrolig stolt over å få være mammaen til denne lille, fantastiske jenta!

Her er et bilde av henne fra i dag i skogen ved siden av oss, der vi var på søndagstur sammen med mamma. Amanda har på 2 år blitt en herlig sjarmør med eksplosivt temperament, jeg synes hun er fortryllende nydelig :)

Dagen hennes ble feiret med besteforeldre på fredag, hvor de to fineste gavene var lekekjøkken fra min mamma og pappa (hun har allerede holdt mange kaffeselskaper og ovnsbakt både teletubbies og My Little Pony) og sykkel fra sin farmor og farfar (ikke helt i gang med tråkkingen enda, men det kommer vel).

Selve dagen skal først feires i lekestue, så i København.

Gratulerer med dagen snuppa vår!

2 kommentarer:

Mona sa...

Gratulerer med dagen Amanda - tenk at du er blitt 2 år. Jeg har jo på en måte fulgt deg hele tiden, fra da du var inni magen til mammaen din og frem til i dag. Du er ei kjempesøt jente, som virker oppvakt og utspekulert c") 2 ting av samme sak i følge noen ....

Håper du får en FLOTT dag!

Karoline sa...

Gratulerer så mye med dagen Amanda, håper du får en flott dag!